ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

31. maaliskuuta 2014

AMERICAN HUSTLE

Tänään tupsahti postilaatikkoon vihdoin ihan oma kappale pääsykoekirjasta ja innostuin kuvailemaan kirjan instagramiin ja hehkuttamaan, että tästäpä sitten alkaakin luku-urakka. Eipäs alkanut - ainakaan vielä tänään, sillä lueskelin opusta suunnilleen tunnin verran ennen kuin hyppäsin bussiin ja ajoin täältä maaseudun rauhasta keskustaan, missä suunnattiin kaverin kanssa nokat kohti Tamperetta.

Kumpikaan meistä ei ollut ennen Tampereen keskustassa autoillut, joten vähän tuli sekoiltua Koskikeskuksen parkkipaikkaa etsiessä, mutta mitäs me pienistä. Toiset autoilijat tosin tuntuivat vähän tuijottavan siinä vaiheessa, kun me tehtiin u-käännöstä suhteellisen jyrkässä alamäessä, ja eniten naurettiin itse kun tajuttiin, että tehtiin kyseinen u-käännös ihan turhaan - oltiin oltu menossa ihan oikeaan paikkaan siinä vaiheessa kun uskonpuute iski ja päädyttiin taiteilemaan äkkikäännöstä. Hups.

Shoppailun saldo ilmestynee tänne blogin puolelle tässä lähiaikoina asupostauksien muodossa, mutta pääasiallinen syy meidän Tampereen reissuun oli se, että kotikaupungista uupuu Finnkinon leffateatteri ja silti ihmiset jostakin käsittämättömästä syystä antavat meille hämeenlinnalaisille Finnkinon lippuja joululahjaksi. (Miksi?!) Meillä oli kuitenkin ihan supernastaa, joten eipä minulla sinänsä valittamista ole. Hyvässä seurassa, hyvään leffaan, hyvillä leffaeväillä. Kyllä kelpasi. Kaveri löysi tuollaisen slushinkin, joita Gleessä aina heitellään ihmisten naamoille. Ensi kerralla on luultavasti munkin pakko maistaa!


American Hustlen näin nyt toista kertaa ja pakko kyllä sanoa, että tällä kertaa se oli vielä parempi kuin ensimmäisellä katselukerralla. Jennifer Lawrence on upea tuossa leffassa, ja en pysty käsittämään, miten Christian Balen karisma on niin käsittämätön, että se pystyy suhteellisen rupsahtaneena ja kaamean näköisenäkin olemaan niin ihana. Ja tuon leffan puvustushan on ihan järisyttävän siisti ja kiehtova, enkä jaksa ymmärtää miksei siitä irronnut tuolle leffalle edes Oscar-ehdokkuutta. Ihan huutava vääryys!

Hassua, että huomenna on jo huhtikuu. Toivottavasti se tuo tullessaan paljon auringonpaistetta, keväältä tuoksuvia hiekkaisia teitä, valkovuokonnuppuja ja opiskelumotivaatiota. Huhtikuussa saa myös ensi-iltansa niin Outolintu, Noah kuin Kirjavaraskin, joten lisää reissuja leffateattereihin lienee luvassa...

Terkuin Ulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥