ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

3. toukokuuta 2014

HUHTIKUUN HELMIÄ

Huhtikuussa tuli hankittua, saatua ja koettua kaikenlaista kivaa, ja koska kuukauden suosikki –listaukset on tällä hetkellä aikamoinen trendi blogeissa, ja itse oon ihan hulluna listoihin, ajattelin heittää soppaan oman versioni huhtikuun parhaista jutuista. 


Huhtikuun suosikeiksi selviytyivät: 

1. Vero Modan nahkatakki on täydellinen kevättakki. Oon rakastunut! Ainoo varjopuoli lienee, et nyt saan sitten kuulla sellaisia kommentteja, että ”Kato, sullahan on biker jacket. Kai sä saat ylioppilaslahjaksi Harley-Davidsonin?”

2. Lindexin ylisöpö huivi. <3

3. LZ7:n Aftershow-levyn kanssa fiilistelin ennen Vappugospelia ja nyt sen jälkeenkin. Mahtavaa musiikkia mahtavalla sanomalla!

4. Tässä kuussa oon lakannut kynsiäni Mavalan lakaoilla 61 Samoa ja 55 Dakar. Toi pinkimpi Samoa on täydellisen chick ja keväinen teiniprinsessapäiviin, Dakar taas saa mut tuntemaan itteni vähän enemmän aikuiseks.

5. Sunsilkin shamppoo värjätyille ja raidoitetuille hiuksille: Pinkkiä, kimaltelevaa ja ihanan tuoksuista shampoota – voisko olla parempaa?

6. BikBokin sormukset on ollut mulla niin paljon sormissa, että tuntuu kuin sormesta puuttuis palanen kun noi ei olekaan käsissä! :D

7. Uudet aurinkolasit omilla vahvuuksilla! Jes!

8. Mun uudet, Guccin silmälasit! Vähän enemmän volyymia mitä mun aiemmissa laseissa oli ja näitten lasien sangat on ihanan villin turkoosinsiniset. Rakastan!

9. Brittiläinen bloggaaja/vloggaaja Tanya Burrin huulikiillot tuli myyntiin alkukeväästä ja mä innostuin ja ihastuin. Mulla on huulikiilloista värit Aurora, Afternoon Tea, Let’s Travel the World ja First Date. 

10. Leffassa kävin huhtikuussa kuussa neljä kertaa. The Amazing Spider-man 2, Divergent ja American Hustle on sellaisia pätkiä, että niitä voi suositella muillekin! (muoks // Eiku... American Hustle oli kyllä jo maaliskuussa. Hups.)

11. En oo pystynyt laskemaan Veronica Rothin kirjoja käsistäni sen jälkeen kun aloin lukea Divergentiä viime viikolla! Jatko-osa Insurgent oli sitten pakko käydä nappaamassa kirjakaupasta alkuviikosta… Ei ehkä mitään maailman syvällisintä luettavaa, mut just kiehtovaa dystopia-kuvausta ja mielenkiintosia henkilöitä!

12. Gina Trickotin paita on ollut päällä ties kuinka monena päivänä. Just täydellinen vaatekappale! 

Kuvasta jäi vielä uupumaan sellaiset huhtikuuparhaudet kuin Netflixistä katsellut Uusi Sherlock (!!!) ja Breaking Bad ja Spotifysta kulutettu Nopsajalan Lupaan olla -biisi (mikä on hämmentävää, koska yleensä suomalainen musa ei oikeen iske muhun). Sit tietty kokemuksina valokuvausretket ihanien ihmisten kaa, vappuriennot ja muut meiningit on ollut täydellisyyttä! Kaiken kaikkiaan ollut aika mahtava kuukausi!

Mites te, mitkä on ollu teidän huhtikuun suosikkeja? 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥