ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

1. kesäkuuta 2014

YLIOPPIMISEN SIVUVAIKUTUKSIAPieni varoituksen sana kaikille tulevaisuudessa ylioppilaiksi aikoviksi: älkää siivotko juhlia varten niin pontevasti kaikkia tavaroita huoneestanne vaatekaapin ja kirjahyllyjen kätköihin, ettette enää löydä niitä. Terveisin nimimerkki siivosin-niin-perusteellisesti-etten-löydä-huoneestaani-enää-mitään.

Siinä olikin sitten ainoa varjopuoli yo-juhlien järjestämisessä. Muuten suosittelen lämpimästi, että harkitsette kaikki ylioppimisen autuasta tilaa, koska oi että koko eilinen päivä oli parhautta! Ensin ylioppilaiden lakittaminen, rehtorin puhe, gaudeamus igitur –sekoilu kun puolet ylioppilaista seisoi kääntyneenä väärään suuntaan, suvivirsi, kesä (sadekuuroinen tosin ja villasukat yöksi vaativa mutta so what), valokuvaaja joka yritti epätoivoisesti saada yli-innokkaat valokuvaajavanhemmat pois virallisesta ylioppilaskuvasta. Juhlapaikan pihamaalla oteut kuvat, liian nopeasti paikalta poistuneet kaverit, onnittelut puolituntemattomilta ihmisiltä, sadepisarat jotka yrittivät pilata kiharat. Hymyt, halaukset, haikeat jäähyväiset. 


Ja juhla kotona, tuhannet ruusut, kymmenet halaukset, ruoasta notkuva pöytä ja ihanat ystävät ja sukulaiset ja puolituntemattomat tutut joiden henkilöllisyyttä yritin epätoivoisesti arvailla, ja vieraita oli kyllä paljon ja ehkä vähän liikaakin koska en ehtinyt edes jutella kaikkien kanssa kunnolla muuten kuin tervetuliaismaljoja nostaessa. 

Illalla vielä kaveriporukassa myöhäinen yöpäivällinen kellariravintola Hällässä, ah ja voih täydellisyyttä! <3


Tämä päivä menee akkuja lataillessa, nukuin nimittäin kolmeen ja vieläkin väsyttää koko juhlahössötys ja leipominen ja herääminen ja syöminen. Äsken lähettelin varmistukset saapumisestani kaksiin pääsykokeisiin ja pian pitäisi alkaa valmistelemaan viikon päästä alkavan riparin iltaohjelmia. Työsopimus loppuu viikon päästä ja saas nähdä, salliiko työnjohto toisen mokoman kirjoittamisen. Jos ei, kesä näyttää ihanan tyhjältä ja ihan varmasti buukkaan jostakin äkkilennon kaukomaille.

Nyt kuitenkin istahdan hetkeksi kirjoituspöydän ääreen, nautin liian siististä huoneestani (sotkuisuutta tosin jo ilmenee laskutasoilla), haistelen huoneeni vallannutta kielojen tuoksua ja syön vielä yhden palasen juhlista jäänyttä prinsessakakkua. Ja kirjoitan ehkä luvun tai kaksi romaaniini, jolle eilen ilmoittautui jo yksi ihanan suloinen lukija. 
kuvista kreditit Jennalle.

4 kommenttia:

 1. Byääääh siin oli nii kauhee kaaos ja sade ja kiire että oli pakko lähtee ja meiän yhteiskuva jäi puuttumaan kokonaan :( pitää photoshopata ehkä semmone?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiii! Ärsyttää! Sulla oli nii nätti mekko ja olit nii kaunis ja oisin halunnu meistä kuvan! Mut joo pitää manipuloida sellanen! ;)

   Poista
 2. Onnea Ulla! Ja namskis, tulipas nälkä noista tarjoilukuvista :-D ♥︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo voi kiitos! Haha, meillä on jääkaappi vieläkin ihan täynnä kun vieraat ei jaksaneetkaan kaikkea.. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥