ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

15. helmikuuta 2015

PRINSSEJÄ JA PRINSSESSOJA

wanhat // wanhojen tanssit // hämeenlinna // prom
vanhat // vanhojen tanssit hämeenlinna // prom
vanhojen tanssit // wanhat // prom // prinsessamekko // hämeenlinna
salty dog rag // wanhat // vanhojen tanssit // hämeenlinna
salty dog rag // wanhat // vanhojen tanssit // hämeenlinna
salty dog rag // wanhat // vanhojen tanssit // hämeenlinna
wanhat // oma tanssi // vanhojen tanssit // hämeenlinna
wanhat // vanhojen tanssit // prinsessamekko // hämeenlinna // prom
tango // dancing // prom // hämeenlinna // wanhat // vanhojen tanssitI am a princess. All girls are. Even if they live in tiny old attics. Even if they dress in rags, even if they aren't pretty, or smart, or young. They're still princesses. All of us. Didn't your father ever tell you that? Didn't he? - A Little Princess

Pääsin torstaina ja perjantaina nostalgioimaan wanhojen tansseja, kun pikkuveli pyörähteli wienervalssia ja virginia reeliä. Minä toimin virallisena hovikuvaajana ja onnistuin tallentamaan muistikortille liki tuhat enemmän ja vähemmän tärähtänyttä tanssitunnelmaista kuvaa, kymmeniä prinsessoja prinsseineen, hymyjä ja riemun kiljahduksia, tangon taivutuksia ja valssipyörityksiä.

Tän vuoden vanhojen mekkojen värimaailma liikkui suloisen keväisissä pastelliväreissä ja erityisesti mintunvihreä oli suosittu valinta mekkokankaan väriksi ainakin täällä Hämeenlinnassa. Vaaleanpunaiset, -keltaiset, -violetit ja -vihreät mekot saivat aikaan sen, että tuntui kuin olisi katsellut Disney-prinsessojen pyörähtelyä.

Tanssien lopussa pääsin todistamaan, että kyllä tuo velipoika oikeasti osaa tanssia: valssin pyörähdykset kahdella ympäri sujuivat kymmenen kertaa paremmin kuin oman parin kanssa kaksi vuotta sitten ja humppaankin keksittiin omat askeleet (eikä lopussa edes enää hypitty toistemme varpaille, hyvä me!). Oli huikeaa!


Kaverin kanssa jo mietittiin, että pitää tässä lähitulevaisuudessa järjestää vastaavat tanssibailut kaikille meille, jotka sydämestämme ikävöimme päästä taas tanssimaan salty dog ragiä ja niille, jotka eivät ehkä koskaan eksyneet wanhoihin asti, ja haluaisivat kokea salonkikelpoisten tanssien riemua. Olisi niin siistiä opetella muutama Jane Austen –filmatisoinneista tuttu tanssikuvio ja viettää ilta hyvässä seurassa, ihanien ystävien kanssa tanssien, nostalgioiden ja tunnelmoiden.

Muutaman vuoden päästä on seuraavan pikkuveljen vuoro. Siihen asti keskityn järjestelemään varjotanssiaisia, näkemään prinsessaunia, muistamaan että kuten Pikku Prinsessasta lapsena opimme - jokainen tyttö on prinsessa. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥