ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

6. helmikuuta 2016

KYSYMYKSIÄ?Lapsena rakastin ystäväkirjoja. Musta oli hurjan hauska vastailla kysymyksiin lempileluista, suosikkikouluaineesta ja ikimuistoisimmista kirjoista. Vielä nykyäänkin rakastan listata itsestäni faktoja ylös ja tehdä kaavioita, joista yritän hahmottaa sitä, kuka minä oikein olen.

Nyt alkutalvesta oon nähnyt muutamassa blogissa perinteisiä kysymyspostauksia ja aloin pohtia, että miksipäs en minäkin moista tekisi?! Kysymykset on kivoja ja uskon, että jotkut kysymykset onnistuu yllättämäänkin ja opin jotain uutta itsestäni.

Nyt ois siis tilaisuus udella multa, missä nään itseni viiden vuoden kuluttua, mikä on muurahaisen elämän tarkoitus tai mikä on mun mielestä ällöttävin ruoka maailmassa. Tai jos sua kiinnostaa mun arkirutiinit, bloggaamisrutiinit, valokuvaamisrutiinit, matkustelurutiinit tai seurustelurutiinit, ota vapaus ja muotoile kysymys niihin liittyen! 

Kysymysksiä on aikaa heitellä viikon verran eli lauantaihin 13. helmikuuta klo 23.59 asti! 

You know the drill, please hit me with some questions, you beautiful people! <3

16 kommenttia:

 1. Mikä matkustelussa on sun mielestä kaikkein parasta? Tee vai kahvi? Sun ikimuistoisin makuelämys? Kesäsuunnitelmat? Mikä tekee sut tällä hetkellä onnelliseks?
  Ps.oot ihana ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihania kysymyksiä! Kiitos! <3 P.S. Itse olet, vaikken ookaan sun henkilöllisyydestä täysin varma! :D

   Poista
 2. Kun puhuit alanvaihdosta niin mikä on sun vaihto haave? Eli mitkä on ne pääsykokeet mitkä sanoit olevan toukokuussa? Minkälaista toivot elämäsi olevan viiden tai kymmenen vuoden päästä? Millaisesta perheestä tai talosta haaveilet ? Mikä on sun lempikaupunki Suomessa? Entä ulkomailla ? Sun blogi on tosi mielenkiintoinen, keep on the good work !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Vähänkö huippuja kysymyksiä! Kiitos hurjan paljon kysymyksistä ja kehuista! <3 :)

   Poista
 3. Mihin alaan aiot vaihtaa ja miksi? Aiotko jäädä Jyväskylään opiskelemaan vai aiotko vaihtaa alan lisäksi myös kaupunkia? Millainen ois sun unelmien työ? Millainen ois sun mielestä täydellinen viikonloppu? Mikä on sun suurin haave? Millaisten ihmisten seurassa viihdyt? Mihin asioihin oot eniten tyytyväinen itsessäsi? Millaisia tavoitteita sulla on lähitulevaisuudelle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, vitsit mitä kysymyksiä! Kiitti paljon, Marjukka! :)

   Poista
 4. Jos voisit puhua koko maailmalle 30 sekunnin ajan, mitä sanoisit? Mikä on sun lempiherkku? Mitä on sun mielestä todellinen onnellisuus? Jos voisit nimetä itsesi uudelleen, minkä nimen valitsisit?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wou! Kiitti näistä, onpa mielenkiintosia kysymyksiä! :D

   Poista
 5. Mikä on kivoin maa missä olet olet käynyt? Minne haluaisit matkustaa missä et ole käynyt vielä? Kuinka usein matkustat? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo! Matkustuskysymyksiä! Kiitti paljon, näihin on ilo vastata! :)

   Poista
 6. Mitä pidät Jeesuksen tärkeimpänä tekona maanpäällisen elämänsä aikana? Joku sellanen konkreettinen teko (tai useampia) mikä on jäänyt mieleen mist haluisit ottaa mallia? (Kevyt kysymys :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeeeei huh mikä kysymys! Hurjan nerokas, mut silti ihan ylivaikee! :D Mut ehkä mä kehittelen tähän jonkun suht fiksun vastauksen.. :D

   Poista
 7. Mitkä kolme Disney-leffaa sulle tuli ekana mieleen kun luit tän kysymyksen? :D Minkä lajisen puun haluaisit istuttaa talosi pihaan, jos joskus omistat omakotitalon? Vai haluaisitko puita ollenkaan? :O Jos olisit Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa, ja vastaan tulisi kysymys, johon et tietäisi vastausta, niin minkä kolmesta oljenkorresta käyttäisit ekana? (Jos et muista, niin ne kolme oljenkortta on kaverille kilauttaminen, kahden väärän vastauksen poistaminen ja studioyleisöltä kysyminen.)

  P.S. Oot ihanin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rakkaani! <3 Itse olet ihanin! Kiitos myös superrandomeista kysymyksistä :D

   Poista
 8. Ää voi ei myöhästyin! Jos et vielä oo ehtiny kirjottaa kaikkea valmiiksi niin tässä muutama lisäkyssäri *apinahymiö

  - Kuka muistuttaa sinua eniten: Niiskuneiti, Pikku Myy vai Muumimamma? Perustele!
  - Mikä on yksi onnellisimmista lapsuuden muistoistasi?
  - Jos saisit yhden kokonaisen vapaapäivän, jolloin sinun ei tarvitsisi miettiä/murehtia mitään, mitä tekisit?
  - Kehu hieman itseäsi, missä olet hyvä/paras/taitava?
  - Mitä sinulle kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Eeva, ihania kysymyksiä <3 En oo vielä saanut postausta valmiiksi, niin nää ehtii hyvin vielä mukaan! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥