ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

16. helmikuuta 2016

VASTAUKSIA OSA 1

Tässä vihdoin ensimmäinen joukkio vastauksia kysymyspostaukseen! Täytyy vielä kiittää kaikkia, jotka kysymyksiä mulle heittelivät - ne oli oikeesti hurjan hyviä ja kiehtovia kysymyksiä kaikki! <3
Jaottelin nää muutamaan kategoriaan. Tässä postauksessa käsitellään osiot minä ja matkustelu, seuraavassa osiossa puolestaan tulevaisuus, ruoka, filosofia ja randomit. Ammatinvalintaan ja urahaaveisiin liittyvät kysymykset puolestaan käsittelen kokonaan omassa postauksessaan. ;) 

Huomasin muuten, etten oo kauheen hyvä vastaamaan superlatiivikysymyksiin :D Siks en ookaan usein edes yrittänyt keksiä ainoostaan yhtä "suurinta", "parhainta" tai "ihaninta", vaan luettelen useimmiten joukkion kärkipäässä olevia suurimpia, parhaimpia ja ihanimpia. Toivottavasti kestätte tän :'D

Minä

Mitä sinulle kuuluu?

Tällä hetkellä tätä kirjoittaessani oon aika positiivisella mielellä! Ulkona on ihan huikee keli, siellä paistaa aurinko ja on ihanan lumista, oon muutaman tunnin päästä lähössä leffaan käyttämään Finnkinon ilmaislippuani ja illalla meen viettämään aikaa poikaystävän kanssa. Kokonaisuudessaan elän kuitenkin tällä hetkellä sellaista aikaa, että vaikka oon jatkuvasti yhtä vaaleanpunaista rakastunutta palluraa, samanaikaisesti tietyt arkiset jutut tuntuu tosi raskailta. Narnia-talven kauneudesta huolimatta haaveilen kesästä ja matkustamisesta, ja ikävöin lämpöä. <3 

Mikä on sun suurin haave?

Matkustella paljon maailman eri kolkissa läpi koko elämän. Avioitua maailman ihanimman miehen kanssa. Että mun kirjoittama kirja joskus julkaistaisiin. Että löytäisin mielekkään, luovan ja inspiroivan työn. Että voisin vaikuttaa maailmassa vallitseviin epäoikeudenmukaisuuksiin kirjoittamalla, valokuvaamalla tai muilla tavoilla. Että saisin ihmisten silmiä avattua näkemään ja ihmisten korvia kuulemaan. 

Millaisten ihmisten seurassa viihdyt? 

Viihdyn tosi monenlaisten ihmisten seurassa. Ehkä eniten sellaisten, joiden kanssa voi puhua luovista asioista, matkustelusta, syvällisistä asioista, kauniista asioista, uskonnosta, tieteestä tai koulutuspolitiikasta. Pidän myös ihmisistä, joiden kanssa voi nauraa, käydä kahviloissa tai jotka pitävät hyvästä ruoasta. :)

Mihin asioihin oot eniten tyytyväinen itsessäsi? 

Luovuuteen, empatiakykyyn, esteettiseen silmään, kuuntelemisen taitoon ja kriittiseen ajatteluun

Mikä tekee sut tällä hetkellä onnelliseks? 

Unelmoiminen, arjen pienet kauniit asiat, yölliset teehetket, asiat joille saa nauraa, lukeminen ja läheiset ihmiset <3

Kehu hieman itseäsi, missä olet hyvä/paras/taitava?

Voi apua, ei suomalaisia saa laittaa kehumaan itteensä :D Ää, jos on pakko sanoa jotain, niin oon mielestäni hyvä kirjoittamaan, toisinaan myös otan ihan kivoja valokuvia ja olen myös hyvä kuuntelemaan. 

Jos saisit yhden kokonaisen vapaapäivän, jolloin sinun ei tarvitsisi miettiä/murehtia mitään, mitä tekisit?

Makaisin auringossa, söisin juustoja ja joisin viiniä ja lukisin hyvää kirjaa <3 

Jos voisit nimetä itsesi uudelleen, minkä nimen valitsisit?

Haha, ihan huikee kysymys :D En oo hirveesti miettinyt tätä aiemmin, koska mä itse asiassa tykkään mun nimestäni aika paljon, mutta nyt kun tuli puheeksi, niin mun mielestä Unna on kauheen hauska nimi. Se ois tosi erikoinen, eikä kovinkaan monella ois samaa nimeä, ja toisaalta se on tosi samantyylinen kuin mun nykyinen nimi, niin en välttämättä kokisi kauheen suurta identiteettikriisiä, jos päätyisin vaihtamaan nimeni :D 

Millainen ois sun mielestä täydellinen viikonloppu? 

Aurinkoinen kesäviikonloppu, jolloin saisi matkustaa Suomessa johonkin mielenkiintoiseen paikkaan poikaystävän kanssa, syödä piknik-eväitä ulkona, kävellä leudossa suviyössä käsikädessä aamun pikkutunneille asti, kuunnella hyvää musiikkia ja keskustella ja nauraa ja nauttia elämästä. 

Mikä on yksi onnellisimmista lapsuuden muistoistasi?

Olin ehkä viisivuotias ja mä ja mun kaks pikkuveljeä ja äiti ja isä nukuttiin yö kaikki poikittain mun vanhempieni vuoteessa. Iskälle tuli kai jalat jotenkin kipeiksi siitä, niin ei koskaan tehty sitä uudelleen, mutta sen yhden yön ajan oli ihan käsittämättömän metkaa olla äidin ja isän sängyssä retkellä. :D

Tai se, kun oltiin iskän kanssa kaksin Kansanlähetyspäivillä yksi kesä. Mä olin alakouluikäinen, ehkä kolmannella tai neljännellä luokalla. Mä jäin lastenohjelmaan ja iskä meni kuuntelemaan jotain aikuisten opetusta. Niiden piti loppua samaan aikaan, mutta mun ohjelma loppuikin aiemmin. Meinasin alkaa panikoida, kun iskä ei ollutkaan sovitussa paikassa sovittuun aikaan (eikä siihen aikaan ihmisillä vielä ollut matkapuhelimia). Lähin harhaileen parkkipaikalle, mutta en löytänytkään meidän autoa, koska iskä oli mennyt kuuntelemaan sitä opetusta autolla. Oli yks helpottavimmista tunteista ikinä, kun näin iskän kävelevän autojen välistä ja kun se tuli halaamaan mua. Kotimatkalla myös satoi vettä niin rankasti, että iskän piti ajaa auto tien sivuun, koska tietä ei pystynyt näkemään veden takaa. Se oli hurjan jännää, eikä mua ei pelottanut yhtään, koska iskä oli siinä lähellä. :)Matkustelu

Mikä matkustelussa on sun mielestä kaikkein parasta? 

Rakastan sitä, kun saan kohdata uusia ihmisiä, ja kuulla millaisia tarinoita heillä on kerrottavana. On kiehtovaa, kuinka erilaisia elämäntarinoita ihmisillä on ja niitä on useimmiten hurjan inspiroivaa kuunnella. Rakastan paikallista ruokaa ja kulttuurielämyksiä, huikeita maisemia, linnoja sekä kokemuksia, joita en voi saada koti-Suomessa. 

Mikä on sun lempikaupunki Suomessa?

Luultavastikin Tampere. Oon vaan epätoivoisen rakastunut siihen kaupunkina, vaikken koskaan ookaan asunut siellä. Myös kaupungit, joissa oon asunut, eli Jyväskylä ja Hämeenlinna, on kauniita kaupunkeja. 

Entä ulkomailla?

Lontooseen rakastun aina uudelleen. Myös Istanbul on rakkaus. <3 

Mikä on kivoin maa missä olet olet käynyt? 

Äääh ei tämmöstä saa kysyä! :D En valitettavasti oo reissanut yhden maan sisällä kovinkaan paljoa, joten mun tietous rajoittuu ainoostaan yhden maan yhteen kaupunkiin, mikä ei aina anna kauheen kattavaa kuvaa koko maasta… Iso-Britannia on kuitenkin yks maista, joka kiehtoo mua eniten kokonaisuudessaan niistä maista, joissa oon käynyt. 

Minne haluaisit matkustaa missä et ole käynyt vielä? 

Aikalailla kaikkialle :D Tällä hetkellä eniten kutkuttelisivat Uusi-Seelanti, Islanti, Myanmar, Marokko ja Itä-Eurooppa. Myös kotimaahani haluaisin tutustua paremmin matkustelemalla! 

Kuinka usein matkustat?

Oon nuorempana matkustellut ainoostaan kerran vuodessa ulkomaille, Suomessa sitten sitäkin enemmän aina Lappia myöten. Esimerkiksi kuitenkin viime vuonna tein yhteensä kolme reissua ulkomaille ja vietin kaiken kaikkiaan 19 päivää reissussa. Tänä vuonna haluaisin ylittää viime vuoden reissupäivät :)


*


Tällaisia vastauksia näihin kysymyksiin! Jos mieleen putkahteli vielä tarkentavia lisäkysymyksiä tai muita kysymyksiä, joihin kaipaatte vastausta, jättäkää ihmeessä mielenne päällä olevat pohdiskelut tän postauksen kommentteihin tai kysymyspostauksen kommentteihin. Vielä muutamalle kysymykselle olisi tilaa seuraavan postauksen lopussa! ;) 

4 kommenttia:

 1. Pakko tulla heti kommentoimaan, että törmäsin sattumalta blogiisi, ja ihastuin heti! ♥ Ihania kuvia ja fiksuja ajatuksia. Sait uuden lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Milla! <3 Ihanasti sanottu ja hurjan hauskaa, että jäit lukijaks! :)

   Poista
 2. Marokko täälläkin matkahaaveissa <3 Ja voi että miten kauniita kuvia, oot tosi kaunis ja kuvauksellinen *_* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos niin paljon, Saga! <3 Marokko ois kyllä oikeasti unelma!

   Poista

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥