ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

26. toukokuuta 2016

KESÄUNELMIA


Kesä häämöttää nurkan takana ja minä uinun ajatuksisssani Budapestin kaduilla, joille lennetään poikaystävän kanssa lauantai-aamuna. Pari viime päivää on mennyt googletellessa kaupungin parhaimpia kylpylöitä, halpoja ruokapaikkoja, luolia ja kulttuurimenoja. Sääennusteet lupailevat ensimmäisille päiville 29 astetta hellettä ja viimeisille päiville ukkosta ja sadekuuroja. 

Budapestin jälkeen palaan koulukirjojen äärelle vielä muutamaksi viikoksi. Tavoitteena on tehdä muutaman opintopisteen edestä kirjallisuudenopintoja eteenpäin ennen kuin elokuuksi suuntaan taas Eurooppaan, tällä kertaa reppureissun merkeissä. On ensimmäinen kesä kolmeen vuoteen kun en ole töissä. Tuntuu hyvältä vähän hengähtää välissä, kun on paahtanut vuosia ilman kunnon lomaa. 

Sen lisäksi, että jännitän pääsykoetuloksia heinäkuun alkuun asti, kesäsuunnitelmiini kuuluu lämpimänä kesäpäivänä parvekkeella jääteen ja hyvän kirjan kanssa istuskeleminen, käsikädessä poikaystävän kanssa Jyväsjärven rannalla harhailu sekä uusien jätskimakujen kokeileminen. Tässä vielä muutamia asioita, jotka kuuluvat summer bucket listilleni: 

 kerää marjoja pakkaseen

 mene vesisotaa

♥ valvo koko yö

♥ kirjoita novelli

♥ vieraile jossakin uudessa paikassa Suomessa

♥ älä stressaa

♥ nukahda riippumattoon

♥ leivo mansikkamarenkikakku

♥ tee jotakin spontaania

♥ käy kesäteatterissa

♥ rakenna vihdoin se maja, jossa voi katsella Netflixiä sadepäivänä

♥ tutustu uusiin ihmisiin reppureissun aikana

♥ lue hyviä kirjoja

♥ matkusta maailman ääriin (tai ainakin itäiseen Eurooppaan ja Italiaan)

♥ tee DIY-sisustusjuttuja

♥ suunnittele tulevia matkoja

♥ valokuvaa

♥ juhli poikaystävän syntymäpäivää

♥ syö piknikeväitä jossakin yllättävässä paikassa

♥ seikkaile jossakin linnassa

Tällaisia unelmia minulla on. 

Entäs teillä? Millaisia unelmia teillä on kesälle? Lomailetteko, opiskeletteko vai oletteko töissä? Mikä on täydellisen kesän resepti? :)

kuvat otettu kahden 
viime kesän aikana, 
kuvan minusta nappasi Jenna, 
muut ovat omaa käsialaani

2 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaa tosi hyvältä! :) Omissa suunnitelmissani olisi lähteä Norjaan hoitamaan lapsia ja opetella soittamaan jotakin uutta soitinta. Muitakin suunnitelmia on, mutta niitä on ihan liikaa tähän kirjoitettavaksi. Sinulla on tosi ihana blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi, huippua Norjan reissua sulle! <3 Ihana toi suunnitelmasi opetella soittamaan uutta soitinta! Ja voi kuinka suloisesti sanottu, kiitos niin paljon! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥