ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

21. kesäkuuta 2016

LINKKAA BLOGISI JA SUOSIKKIBLOGISIVieressäni pöydällä kummittelee pelottava kasa kirjoja estetiikasta, fantasiakirjallisuuden tutkimuksesta ja kirjallisuuden opettamisesta. Kirjahyllyssä uumoilee suomalaista nykykirjallisuutta, fantasiapainotteista nuortenkirjallisuutta sekä ulkomaisia klassikoita. Etsinnässä olisi kuitenkin hyvää kivaa kesälukemista blogimaailmankin puolelta, joten vinkkaahan mulle oma blogisi ja paljasta oman lukulistasi suosikit!

Tykkään erityisesti:

hyvin kirjoitetuista, omannäköisistä, aidoista, mielenkiintoisista näkökulmista, luovista, erilaisista, valosta, runollisista, tarinallisista, matkustelusta, erilaisista vinkeistä, esteettisistä, vintagesta, taiteellisista, herkullisista resepteistä, lempeistä, valokuvista, minimalistisista, yksityiskohtien runsaudesta, kirjallisuudesta, sisustamisesta ja ihmisistä.

Vaikka just sun blogisi tai suosikkiblogisi ei näihin asiasanoihin liittyisikään, linkkaa silti. Pidän nimittäin myös uusiin asioihin tutustumisesta, oman kuplan ulkopuolelle astumisesta ja ennakkoluulojen haastamisesta.

Aikaa vinkkailemiseen on puolentoista viikon verran eli 30.6. klo 23.59 asti. Olisi kivaa, jos kertoisit muutamalla sanalla, mistä oma blogisi kertoo ja kuka olet. Jos vinkkaat suosikkiblogiasi, olisi mielenkiintoista kuulla, miksi pidät juuri siitä.

Puolentoista viikon päästä käyn kaikki linkatut blogit läpi ja valitsen suosikkini linkkaajien omista blogeista. Suosikkiblogit eivät siis ole tässä kisassa mukana, niitä kyselen ihan vain mielenkiinnosta. :)

Huom! Linkkaamalla blogisi annat mulle myös luvan julkaista muutaman kuvan sun blogistasi esittelypostauksen yhteydessä, mikäli blogisi pääsee suosikkien joukkoon!

33 kommenttia:

 1. Moi!
  Olen 16-vuotias Alina. Intohimojani ovat kirjat ja kirjoittaminen. Blogistani löytyykin tarkempi esittelypostaus minusta. Sen osoite on tuhatjayksiunelmaa.blogspot.com. Se kertoo minusta ja tavastani katsella maailmaa.
  Alina

  VastaaPoista
 2. Oon joskus saattanutkin sulle näistä jo vinkkailla tai saatat ehkä jopa lukeekin jompaa kumpaa näistä, mut laitan silti :D Pari omaa suosikkia on Aamukahvilla (aamukahvilla.fi) ja Start Living Your Best Life (http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life).

  Aamukahvilla-blogin Henriikka kirjoittaa humoristisesti pilke silmäkulmassa, ja aiheita ovat mm. matkustelu, kahvilat&ravintolat ja elämästä nauttiminen. Vitsit, miten persoonallisesti ja avoimesti hän kirjoittaa mielenkiintoisista aiheista (myös niistä noloistakin :D) ja tätä lukiessa saa usein ihan itsekseen naureskellakin! Suosittelen!

  Start Living Your Best Life -blogi kertoo myös matkustelusta ja sen lisäksi erilaisista ruokaohjeista (myös kasvis), muodista, treenaamisesta sekä syvemmistäkin aiheista pohdiskellen. Blogissa on upeita kuvia ja kirjoituksista saa inspiraatiota ja ne herättää ajatuksia :) Kannattaa kurkata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, muistan sun hehkuttaneen näitä! :D Aamukahvilla-blogi on mulle ennestään tuttu, mutta SLYBL-blogiin en oo vielä hirveesti ehtinyt tutustua. Teenpä sen siis pikimmiten! Kiitos, ihana Jenna! :)

   Poista
 3. Oma blogini Kenttäunelmia(matkallahuipp.blogspot.com) sisältää juttuja harrastamisesta itsepäisen koiran kanssa yhdistettynä ohjaajaan jolla harvoin menee mikään niin kuin suunnittelee. Siellä on matkustelua Suomen sisällä yms muuta juttua elämästä.

  Lindsays Diaries (lindsaysdiaries.com) kun ottaa kaupallisen yhteistyön pois löytyy mielenkiintoisia juttuja esim. Matkustelusta ja sisustuksesta.

  Sweet things (sweetsweetthings.blogspot.com) on käsillään tekemistä pääasiallisesti.

  Molemmista blogeista saan inspiraatiota taidokkaitten mm. valokuvien muodossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos oman blogisi linkkaamisesta ja vielä noista suosikkiblogeista! Käyn tutustumassa kaikkiin! :)

   Poista
 4. Heippa! Olen 23-vuotias vegaaani Tampereelta, joka on todella hurahtanut luonnonkosmetiikkaan ja ekojuttuihin. Blogini Turkooseja Unelmia on lifestyle painoitteinen blogi, jossa yritetään elää terveellisemmin ja tehdä erilaisia parempia valintoja, kokeillaan erilaisia uusia juttuja ja luovutaan välillä vanhastakin. :)

  http://turkooseja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun linkkasit, Lemmi! Käyn tutustumassa! :)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. http://fluffylelle.com/
  Blogini on tyypillinen lifestyle-blogi, laidasta laitaan kaikkea omaan elämääni liittyvää. Olen Ruotsin Lapissa asuva poronhoitaja.


  Hmm tätä omaa lempiblogia jouduin miettimään kauan... enkä valitettavasti tullut mihinkään tulokseen, sillä lukulistaltani löytyy lähemmäs 100 erilaista blogia. Joten en osaa nimetä mitään erityistä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun linkkasit! Käyn tutustumassa! :) Ja haha, ei haittaa! En mäkään tiedä, osaisinko mainita ainoastaan yhtä suosikkiblogia lukulistaltani :D

   Poista
 7. Kuviakin kiinnostaa on 16-vuotiaan tytön valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus myös valokuvausvinkkejä :)

  Tässä muutama tämän hetken suosikkiblogeista:
  http://tiia-valokuvaa.blogspot.fi/
  http://www.helmihytti.fi/
  http://www.annieveliina.com/
  http://annika-o.indiedays.com/

  En noista sen pidempää osaa selittää, mutta ainakin kaikista löytyy upeita kuvia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kun linkkasit! :) Ja kiitti myös muista blogisuosituksista! Käyn tutustumassa noihin kaikkiin kunhan kerkiän!

   Poista
 8. Life à la Sara
  http://lifealasara.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee intohimoisesti elämään suhtautuva ja kaikkea kaunista rakastava hyvin järjestelmällinen mutta luova 24-vuotias nainen Espoosta. Blogissa aiheet pyörivät terveellisten elämäntapojen, herkullisen ruoan ja treenaamisen ympärillä sekä visuaalisuuden ja estetiikan kaikissa muodoissa. Viimeaikoina on ollut vähän enemmän juttua matkailusta, minkä varmasti tiesitkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun linkkasit blogisi! :) Sun blogissa oonkin käynyt, siellä oli kivoja matkajuttuja! :D Käyn uudelleen kurkkailemassa!

   Poista
 9. H I L J V on mun pitämä valokuvausblogi, jossa keskitytään paljon luontoon! Tekstejä en juuri kirjoittele, ne eivät ole ihan mun kuppi teetä... :-D

  Lemppariblogeja:
  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy
  http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/
  http://annika-o.indiedays.com/

  Kaikki ihanien kuvien takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu valokuvausblogi! Kiitos kun linkkasit, käyn kurkkailemassa! :)

   Poista
 10. fashionsituation.blogspot.com

  olen 22-vuotias nainen järvenpäästä ja blogistani löytää kaikkea laidasta laitaan mutta eritoten asukuvia, kirppislöytöjä sekä kosmetiikka testailuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kun linkkasit, Sofia! Käyn tutustumassa! :)

   Poista
 11. https://viiviviljaa.blogspot.fi/

  Oon 16-vuotias liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunut syksyllä lukiossa opiskelun aloittava nuori. Kirjoitan lifestyle-blogia, jonka postaukset sisältävät mm. reseptejä, kosmetiikkaa, asukuvia, matkustamista sekä hyvinvointia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun linkkasit blogisi, Viivi! :) Käyn kurkkaamassa!

   Poista
 12. Yksi pieni päiväkirja, yhden ihmisen ajatuksista, pieneltä kylältä, suuressa maailmassa.

  the reflectors dance above the crosswalk


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa hurmaavalta! Kiitos, kun linkkasit, käyn tutustumassa! :)

   Poista
 13. http://cliviaa.blogspot.fi

  Ajan kuluessa lifestylepainotteiseksi muovautuneeseen blogiin eksyy tavallisen arjen lisäksi myös syvällisempää pohdintaa, asukuvia, höpötyksiä eläinkokeettomasta kosmetiikasta sekä sisustuksesta. Unohtamatta tietenkään niitä vaaleanpunaisia unelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun linkkasit, Linda! Käyn tutustumassa blogiisi! :)

   Poista
 14. http://www.stoori.fi/kaikkionhetkentassa/

  Blogissani jaetaan askarteluja ja ajatuksia, vinkataan kirjoja, podetaan kroonista matkakuumetta, viljellään parvekkeella, etsitään hyvää oloa ja tehdään itse :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sun blogia oonkin lueskellut ja se on kyllä huippu! Lueskelen ehdottomasti jatkossakin! :) Kiitos, kun linkkasit tähän! :)

   Poista
 15. www.harharetkeilya.blogspot.fi

  Ihanaa, en malta oottaa! Itsekin kaipaan kovasti jotain uutta vakkariblogien rinnalle!

  Omassa blogissani jaan paloja arjestani varsin koruttomasti, koska tällä hetkellä aika ei oikein riitä esteettisemmän materiaalin luontiin. Lifestylea, matkakuumetta ja oman tien etsintää - niistä on harharetket tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun linkkasit blogisi! :) Käyn lueskelemassa! Nimi vaikuttaa lupaavalta! :D

   Poista
 16. http://peaceandthebeatles.blogspot.fi/

  Olen pian 20 vuotta täyttävä tyttönen, joka muuttaa syksyllä Joensuuhun opiskelemaan kulttuurintutkimusta. Kirjoittelen blogiini kaikenlaisia pieniä neuvoja toivosta ja onnellisuuden löytämisestä, samalla kun niitä itse elämäni matkalta löydän. Ja tietysti kaikkea muuta elämääni ja maailmaani liittyvää, syvällistä ja vähän vähemmän syvällistä, tulee kirjoiteltua laidasta laitaan. Tällä hetkellä lähinnä tuosta opiskelupaikan saamisesta ja opiskelusta yms. Rakastan kirjoittamista ja sitä, että saan jollakin postauksellani jotakuta autettua jollakin tavalla. Siksi minä blogiani pidän♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun linkkasit blogisi! :) Käyn lueskelemassa ja tutustumassa!

   Poista
 17. Varmaan luetkin mun blogia jo mutta voin kai mä sitä silti mainostaa :P Eli ruuzumiina.blogspot.fi ja siellä puhun aika paljon elämästä yleensä, huvittavia opiskelijan pohdintoja, parisuhdeasioita, uskoa, mielikuvitusta, psyykkistä sairastamista ja mitä onni on :)

  Mun lempiblogit on ehdottomasti sun blogi ja ystäväni Jennin blogi nemorosaniu.blogspot.com missä hän puhuu vähän samankaltaisia aatoksia kuin itsekin mutta vain omalla tyylillään sekä ihan omia asioitaan upean mielenkiintoisesti :) hän on hyvä koodaamaan bloginsa kauniiksi! Hän myös kirjoittaa innoittavasti ja paljon, mistä itse pidän kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Ruusu! Kiitos niin paljon! <3 Sun blogiasi kyllä luen säännöllisesti, oot niin ihanan persoonallinen postauksissasi! :) Kiitti kun linkkasit vielä tähänkin! Ja hei käynpäs kurkkaamassa tuon kaverisikin blogin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥