ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

29. kesäkuuta 2016

SYKSYN OPISKELUSUUNNITELMIA

Meinaan tikahtua. Tekee mieli huutaa aurinko sisältäni ulos. Potkin sängyssä peiton sykkyrälle. Tuntuu kuin olisin nielaissut tähtisädetikun. Se sähisee ruokatorvessani matkalla mahaan. 

Itkettää. Ei meinaa uskoa todeksi. Kyyneleet valuvat, tuntuu helpottavalta. 

Minä tipun. Minut singotaan metsien halki ja kirjasinmusteen läpi. Varpaani sojottavat joka suuntaan tuulessa. Tömähdän maahan mutten vieläkään tahdo tajuta. 

Sähköpostin sanoissa ei tunnu olevan mitään järkeä, mutta kyllä siinä vain lukee, että minut on hyväksytty lukemaan kirjallisuutta opettajalinjalle Jyväskylän yliopistoon. Minusta tulee äidinkielenopettaja. 

Naurattaa vieläkin. Olen niin mahdottoman onnellinen. 

Syksyllä valitsen opintoihini kirjallisuuden aineopintoja, kirjoittamisen perusopintoja sekä muutaman suomen kielen perusopintojen kurssin. Lisäksi olen alkanut haaveilla sukupuolentutkimuksen kursseista ja haluaisin ehkä tehdä journalistiikan aineopinnot loppuun. 

Oon tullut siihen tulokseen, että mä en luultavastikaan valmistu koskaan. Eikä mua haittaa yhtään!

P.S. Vielä ehtii linkata blogeja tässä postauksessa! Ilmianna oma blogisi tai suosikkiblogisi kuun loppuun mennessä! :) 

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea opiskelupaikasta! Näitä uutisia on aina niin mukava lukea. Onneksi aina voi opiskella ja vaihtaa alaa ties kuinka monta kertaa, jotenkin tulevaisuuden "lukkoon lyöminen" ei ole se mun juttu eli täällä mennään polkuja todella mutkitellen :) Aurinkoista loppupäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, Lemmi! <3 Olen kyllä sitä mieltä, että alaa kannattaakin vaihtaa, jos yhtään tuntuu siltä. Onneksi sitä ei vielä todellakaan tarvitse tietää, mihin päätyy 10 vuoden päästä! :) Aurinkoa sinulle myös!

   Poista
 2. Onneksi olkoon! Mäkin pääsin opiskelemaan journalistiikkaa, joten meillä on vähän niin kuin vaihtikset kyseessä :-) Tosin aion tehdä nykyisenkin tutkinnon loppuun, kun siitä on niin vähän jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa, onnea sulle niin paljon myös! :) Heh, nythän me saatetaan jopa törmätä kasvotusten kun mä ilmaannun sun ainejärjestöön ja päinvastoin :D

   Poista
 3. Hieno juttu! Tiedän tuon tunteen...! Joskus lukemaansa on vaikea uskoa ja täytyy tavata monta kertaa. Ja käydä lukemassa vielä uudestaan, varmuuden vuoksi, ettei se vaan ollut pelkkää unta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä samanaikaisesti tosi hieno tunne, kun siihen liittyy niin suurta onnea, ja toisaalta ihan pöhkö tunne, kun sitä vaan epäilee koko ajan lukemaansa aistiharhaksi :D

   Poista
 4. Paljon onnea minunkin puolestani!♥ Kiva kuulla, että sait haluamasi paikan:) Yhtä epätodelliselta se unelmien opiskelupaikan saaminen tuntui minullakin;) Iloa ja onnea kirjallisuuden opiskeluihin!

  VastaaPoista
 5. Onnea ja siunausta valtavan paljon Ulla! :D Kuulostaa just sulta ja muutenki hyvältä. Itteeki kiinnostaa toi sukupuolentutkimus mutta varmaan opiskelen taidetta, mediaa ja kulttuuria ensin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥