ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

13. kesäkuuta 2016

TUNTURISSA

valokuvaus, tunturi, Ruka, KuusamoRuka, Kuusamo, valokuvaus, tunturivalokuvaus, Ruka, tunturi, KuusamoRuka, Kuusamo, valokuvaus, tunturi

Vanhempani nappaavat minut autoonsa ja vievät tunturiin. Vaivaiskoivujen keskelle, porojen pariin, villasukkapäiviä viettämään. Rukalla on hiljaista, täällä ei ole vielä kesäkausi kunnolla alkanut.

Minä tulen kipeäksi ja vietän päivät yövaatteissa. Luen vähän romaania, vähän tutkimusta fantasiakirjallisuudesta. Katson videorunoja ja ihan liian monta jaksoa tv-sarjaa How to Get Away with Murder. Taidan olla koukussa.

Jyväskylässä myllertää. Uhkaavat lakkauttaa oppiaineen, jota olen hakenut opiskelemaan. Kiukuttaa. Ensi keväänä uusia opiskelijoita ei enää välttämättä oteta sisään. Mitä sitten, jos en tänä vuonna pääsekään?

Poikaystävä kirjoittaa minulle sähköpostiviestejä ja lähettää minulle lentosuukkojen lisäksi lentohalauksia ja lentohymyjä. Minua hymyilyttää, mutta samalla on myös kova ikävä.

Kurkku ei ole enää kipeä. Aurinko laskee öisin jopa puoleksi tunniksi metsien ja soiden taa. Pimeä ei yllä tänne sormillaan lainkaan.

On seesteisiä päiviä, kiireettömiä. On aikaa miettiä blogia ja pyytää pikkuveljeltä apua blogin ulkoasun parantamiseen. Veli puhuu koodikielillä, minä en niinkään, en vaikka kuinka tavattaisiin ja kuparilangasta väännettäisiin. Nyt näyttää jo aika hyvältä, vaikka ulkoasuleikki on vasta alussa.

Vuorokaudet lomittuvat, menevät sotkuun keskenään ja liukenevat toisiinsa. En meinaa muistaa tarkasti, mitä tapahtui neljä päivää sitten ja mitä toissapäivänä. Rajoja ei ole.

Tänään kävin tunturissa. Tai ehkä eilen. Vai onko se sittenkin vasta huomenna?

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja kaunis teksti :) Toivottavasti pahimmat taudit ovat menneet jo ohi ja pidetään peukut pystyssä, sormet ristissä ja voodoo-nuket kaapissa toivoen, että pääset opiskelemaan! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Sofia! Sä jaksat olla niin ihanan positiivinen! Flunssa onneksi on jo liihotellut pois ja olo alkaa olla jo varsin mukava. Kiitos tsempeistäkin! :)

   Poista
 2. Vau todella upeita kuvia!! :) Toivottavasti sulle avautuisi syksylle opiskelupaikka, peukut vaan pystyyn! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥