ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

20. heinäkuuta 2016

8 x VIIME AIKOINA



OLEN ONNELLINEN, KOSKA...

... käytiin viikonloppuna mökkeilemässä kavereiden kanssa! Soudeltiin pitkin poikin jokea, grillattiin kasvisvartaita, maissia ja kanaa, ja dippailtiin tuoreita marjoja sulaan suklaaseen! Meillä oli ihanaa ruokaa ja ihana porukka! Viikonlopun trendi tosin oli jutella kaikista tutuista, jotka ovat viime aikoina menneet kihloihin tai naimisiin, saaneet lapsen tai ovat raskaana. Tuntui vanhalta ja aikuiselta.

... oltiin poikaystävän kanssa ohjaajina leirillä. Oli suloisia nuoria, vesisotaa, rohkeita puheenvuoroja, armoa, rukousta, valvomista ja leirileikkejä. Viikonlopun jälkeen olin hurjan väsynyt, mutta samanaikaisesti onnellinen, kun sain olla osa jotain niin kivaa.

... mulla on kiva perhe! Vietän parhaillaan kotiviikkoa ja palloilen siis vanhempieni nurkissa vielä parin päivän ajan. Ollaan käyty Ideaparkissa, ravintolassa syömässä, äidin kanssa leffassa ja katsottu kotiskriiniltä televisiosarjoja. On saanut vain olla, mikä on välillä ihan mukavaa.

... elokuun reppureissu Balkanilla lähestyy! Eilen suunniteltiin reissukaverin kanssa meidän kuvioita vielä tarkemmin: tarkasteltiin budjettiasioita, mietittiin mitä tehdään meidän matkakohteissa ja mitkä kirjat otetaan matkalle mukaan. Tosin taidettiin käyttää enemmän aikaa meidän piknikeväiden syömiseen kuin suunnitteluun, mutta oli silti hauskaa.


ITKEN, KOSKA...

... kukaan ei kutsu mua häihinsä! Haluisin niin paljon päästä kesähäihin, mutta mulla ei oo koko kesänä tiedossa yksiäkään, joihin mut olisi kutsuttu! Facebookista vaan katselen, kun hullun moni tuttu julkaisee hääkuviaan, mutta on yksinkertaisesti unohtanut kutsua mut paikalle! (okei, ihan syystäkin on unohtanut, jos ei olla kauheen läheisiä, mutta silti...)

... mulla on niin hurjan paljon koulujuttuja jäljellä vielä tälle kesälle ja ainoostaan kaksi viikkoa aikaa tehdä kaikki. Estetiikka varsinkin on ihan tuskaa! En tykkää siitä ollenkaan!

... paloin eilen auringossa. En onnistunut levittämään selkään itse aurinkorasvaa kovin hyvin, joten paloin niistä kohdista, joissa sitä rasvaa ei sitten ollut. Siispä mun selässäni on sekä helakan punaisia alueita että tavallisen ihon värisiä alueita, ja selkäni näyttää surullisen koomiselta.

... kesä on niin lyhyt ja kesäviikonloppuja niin vähän! Ennen kesää suunnittelin hirveästi kaikkea, mitä haluaisin tehdä tänä kesänä, mutta kun elokuu menee melkein kokonaan reissatessa, niin aikaa ei jää ihan hirveän paljoa kotimaanmatkoille ja poikaystävän kanssa Jyväsjärven rannalla kävelylle. Voi möh!

Mistä asioista te olette olleet viime aikoina fiiliksissä? Entä mitkä asiat ovat harmittaneet? 

11 kommenttia:

  1. Kiva postaus.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Siis mä oon fiiliksissä sun blogista! Tykkään hirveesti lukee sun juttuja, mut sit tää vaa aina jotenki unohtuu pariks viikkoo ja sitte ilahtuu ku löytää täält useemman uuden postauksen! :D keep it up!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit, tulin tästä kommentista niin hyvälle tuulelle! Kiitos, Viivi! <3

      Poista
  3. Hyvin paljon mahdollista, että pääset ensi vuonna kesähäihin ;) vaikka mä aina oon talvihäistä haaveillut niin suunnitelmat muuttuu ja kompromisseja tehdään. Oon onnellinen että oon oppinut kompromisseihin ja oon onnellinen kun on ystäviä ja rakas. Oon myös ylpee kun oon oikeesti alkanu lukeen kirjotuksiin! Eli tunnen sun kesäopiskelutuskan. ♡ Siu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooh mitämitämitä! Haluun kuulla tästä suunnitelman muutoksesta jossain vaiheessa lisääkin! :o Oi että, tsemppiä kirjoituksiin lukemiseen! ':D

      Poista
  4. Mökkeily on ihan parasta ja kuuluu ehdottomasti kesään <3 Ite oon fiiliksissä, kun helteet tuli takaisin ja ensi viikolla on tiedossa jälleen pk-seudun reissu, pääsee näkemään kavereita ja muutenkin irtautumaan arjesta! :)) Ja harmittaa tuo ihan sama mikä sua vikassa kohdassa, mihin hittoo tää aika katoaa ja hemmetti, kohta on jo elokuu :/ No, toivotaan että syksy on kaunis ja lämmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät säät on kyllä suuri aihe iloon ja riemuun! :D Ja älä! En tajuu miten aika vaan lipuu ohi! Mutta toivotaan aurinkoista, lempeää, lauhaa ja ruskan väreissä kylpevää syksyä!

      Poista
  5. Ihania kuvia ja ihania aiheita iloon. :) mut tuo häät! Itekin missasin kaikki häät tänä kesänä ja kyllä harmittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) I feel your pain! Mut no jos me vaiks sit ens kesänä päästäisiin häihin tänkin kesän edestä? :D

      Poista
  6. Kiva postaus! :) Parasta kesässä on auringonpaiste, ihmiset ja mökkeily. Mua itkettää se, että oon ollut häissä vaan kerran elämäni aikana ja siitäkään en muista mitään, kun olin niin pieni. :D Ehkä vielä joskus!

    Unihiekkaa hiuksissa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥