ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

4. heinäkuuta 2016

LINKKAA BLOGISI -SUOSIKIT

Aivan tähän alkuun on sanottava, että kiitos kaikista ihanista blogeista, joita linkkailitte mulle tähän postaukseen! Olisin halunnut nostaa esille niistä jokaisen, sillä kirjoittajat blogien takana vaikuttivat niin ihmeellisiltä ja upeilta naisilta. Valitettavasti tämä postaus kuitenkin venyisi kilometrien mittaisiksi, jos esittelisin jokaisen blogin. Siksi tähän valikoitui ainoastaan kolmen kärki satunnaisessa järjestyksessä. Lopuille annan yhteisen erityismaininnan: olette kaikki huikeita ja erityisiä ja teillä on kauniita blogeja!

Tavoitehan oli löytää uutta, mielenkiintoista lukemista. Sitä todellakin löysin! Kävin kommentoimassa linkattuihin blogeihin jokaiseen ja jotkut jäivät lukulistallenikin. Osa blogeista oli ennestään tuttuja, mutta moni oli kokonaan uusi. Pääsin astumaan oman kuplani ulkopuolelle ja tutustuin aiheisiin, joista en ole ennen paljoa lukenut. Löysin upeita kuvia, mielenkiintoisia ajatuksia ja palasia aivan tavallisen jännittävästä arjesta. Tässä tosiaan vielä kolme suosikkiani kaikista linkatuista blogeista. Kuvat on poimittu blogeista bloggaajien luvalla.Lifestyle

Ensimmäisenä ihastuin blogin tunnelmallisiin, hyvälaatuisiin kuviin, jotka ovat täynnä valoa. Yksinkertaisesti huikeita ja valloittavia! Blogi sisältää asupostauksia, reseptejä, kosmetiikkapostauksia, arjesta jutustelua sekä kirjoittajan pohdintaa muun muassa siitä, millaiset blogit hän kokee lukemisen arvoisiksi miten hänen blogipostauksensa syntyvät. Blogista löytyy laadukasta sisältöä ja oikeasti - ne kuvat! Oon ihan myyty!

Lifestyle

Tää blogi erottui muista linkatuista blogeista sillä, että kirjoittajan tarina ja tausta vaikuttivat hurjan mielenkiintoisilta. Kirjoittaja on nimittäin Ruotsin Lapissa asusteleva ruotsinsuomalainen poronhoitaja, ja blogin kautta pääsee kurkistamaan sellaiseen arkeen, joka on itselle perin vierasta. Blogista löytyy tunturikuvia, roadtrippejä ja arktisia maisemia, asupostauksia, tavallista elämänmenoa ja söpöjä kuvia poroista. Awws!


Valokuvaus

Tässäkin blogissa sydämeni kaappasivat kaikki tajuttoman upeat kuvat. Sen lisäksi, että blogiin on koottu runsas määrä hurmaavia, mielenkiintoisia ja kauniita valokuvia, täältä löytyy myös roppakaupalla hurjan hyviä valokuvausvinkkejä. Minuun upposivat tosi hyvin muun muassa listaus kymmenestä erilaisesta kuvanmuokkausohjelmasta, erilaiset objektiiviarvostelut sekä tähtienkuvausvinkit! <3

Ovatko nämä blogit teille ennestään tuttuja? Löysittekö näistä uutta lukemista? 

10 kommenttia:

 1. moi :) mä missasin sen sun postauksen jossa pyysit linkkaamaan blogeja.. tässä ois minun www.katjaekaterina.com
  toivottavasti löydät sieltä jotai mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa kun linkkasit vielä tähän! Käyn tutustumassa! :)

   Poista
 2. Ihanaa, että tykkäsit mun blogista ja kiitos myös siitä, miten kauniisti kuvailit sitä <3

  VastaaPoista
 3. Hyvät valinnat! Fluffy Lelleä seuraan, mutta nämä muut eivät olleet vielä tuttuja. Kävinpä saman tien tsekkaamassa ja tutustumassa niihinkin. :)

  - Varpuslintu // viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva että sulle löytyi uuttakin lukemista! :)

   Poista
 4. Tällainen onkin kiva tapa löytää lisää luettavaa:)! Olen monesti itsekin miettinyt, että miten löytäisi samanhenkisiä blogeja katseltavaksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! :) Kiitos kommentistasi, Krista!

   Poista
 5. Mäkin missasin. Tästä voi käydä kattoo munkin blogin. Löytyy paljon kaikenlaista, varmaan (lähes) jokaiselle jotakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyypä käydä tutustumassa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥