ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

3. huhtikuuta 2014

LUMISADE, NAHKATAKKI JA NEITI PUKEUTUMISTAJU

Tälle aamulle oltiin sovittu Emilin kanssa valokuvausreissu Aulangolle. Tietysti optimistina ajattelin, että huhtikuu on sama asia kuin lämpö ja aurinko, joten sukkahousut vain jalkaan ja mekko päälle ja menoksi! Autossa sitten huomasin, että ulkona oli tasan yksi lämpöaste ja lunta tuprutteli hiljaa päin tuulilasia. Justiinsa. Tilannetaju ja pukeutumistaju ja lämpötilataju – kaikki nuo ovat mulla ihan täysin hallinnassa!


Mulla oli päälläni alkuviikon shoppausreissujen löydöksiä: Vero Modan nahkatakki, Lindexin huivi ja Gina Tricotin trikoomekko. Kengät on Vagabondin ylisuloiset kiilat (ostettu tosin jo syksyllä) ja kynsilakka (joka ei kyllä näissä kuvissa pahemmin erotu) on synttärilakkaa, Mavalan sävyä 61 Samoa, joka on ihanan prinsessaisen pinkki.

Kun oltiin räpsitty puolisen sataa kuvaa ja ikuistettu karhuluolan karhujen päällä kiipeilevä Emili ja putoavat vesipisarat, kurvailtiin vielä juomaan kupposet teetä. Kuunneltiin Näin koulutat lohikäärmeesi –leffan soundtrackiä (=täydellisyys!) ja meidän keskustelu pyöri aika lailla muutenkin animaatioleffoissa, mitä nyt välillä sivusi kevyesti kissoja tai koulujuttuja. Teetuokion tuloksena mulle nousi pienoinen kissakuume ja himo katsoa Henkien kätkemä.

Nyt unelmoin kauniista yöunista ja uusista silmälaseista, valkovuokoista ja kirsikankukista, saippuakuplasateesta ja Notting Hillin pastellitaloista. Nautin pitenevistä illoista ja kesärajoituksista autoteillä. Kohtahan on jo kesä. Kai. 

2 kommenttia:

  1. Ihanan näkönen asukokonaisuus! :) Ite ostin justiinsa uuden kevättakin ---->http://ailijohanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥