ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

KUKA?
Olen Ulla, 22-vuotias journalistiikan ja kirjallisuuden opiskelija Jyväskylästä. Pidän haudutetusta teestä, valvomisesta, kaktuksista, ääneen lukemisesta, mekoista, lahjojen antamisesta, kauniista asioista, yksityiskohtien rikkaudesta, valokuvaamisesta, aviomiehestäni ja sanoista. Unelmoin matkoista maailman ääriin ja takaisin, rauhallisista lukuhetkistä ja kirahveilla ratsastamisesta. 

Ihmisoikeudet ovat lähellä sydäntäni, erityisesti se, että kaikille taattaisiin yhdenmukaiset mahdollisuudet elämässä. Välitän ihmisistä, itken toisinaan uutisia lukiessa ja haluaisin pelastaa koko maailman. Katselen tosin maailmaa vaaleanpunaisten silmälasien läpi ja uskon onnellisiin loppuihin. Parhaita tarinoita ovat ne, joissa on paljon vastoinkäymisiä matkan varrella, mutta jotka silti päättyvät onnellisesti. 

Tämä on blogi unelmista, hassunkurisista aamuhetkistä, yökyöpelin ajatuksista, hiljaisista hetkistä, kaukokaipuusta, erilaisista näkökulmista, matkoista, valokuvaamisesta, perhosista vatsanpohjassa, tavallisesta elämästä. 

Kamerana minulla on Canonin 7D mark II, objektiiveinani Canonin EF 50mm f/1.8 ja Canon EF-S 24mm f/2.8.

Jää toki ihmettelemään kanssani!

Seitsemän tämänhetkistä unelmamatkakohdetta: Myanmar, Uusi-Seelanti, Nepal, Tasmania, Iran, Malta, Islanti

Seitsemän hyvää kirjaa: Khaled Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa, Carlos Ruin Zafonin Tuulen varjo, C. S. Lewisin Velho ja Leijona, Seija Ahavan Taivaalta tippuvat asiat, Charlotte Brontën Kotiopettajattaren romaani, Bernard Becketin Genesis, Pauliina Rauhalan Taivaslaulu

Seitsemän hyvää artistia: Florence + the Machine, Lasten hautausmaa, Birdy, Nightwish, Bon Iver, kls., Regina Spektor