ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

29. maaliskuuta 2014

TRIPLAPARTYT

Mistä on triplapartyt tehty? Ihanan ylisuklaisesta Marianne-crushilla ja tuorejuustolla täytetystä mutakakusta, itse leivotuista sämpylöistä, suloisempaakin suloisemmista ystävistä , kasvonaamioiselfieistä, vartalokuorinnoista ja kikatuksen poikasista, kuolemattomista, sellaisista jotka jäävät pyörimään huoneeseen ja kuolevat vasta aamuyön pitkinä tunteina, kun maailma on jo hiljaa.

Tyttöjeniltameiningillä lähdettiin eilen illalla viettämään mun ja kaverin synttäreitä ja juhlistamaan yo-kirjoitusten päättymistä. Meillä oli mahtavat eväät ja mahtava porukka. Syötiin, naurettiin, saunottiin, ahdistuttiin vähän pääsykoelukemisista (silleen sopivasti, ei liikaa), puhuttiin jatko-opinnoista, elämästä, naiseudesta ja tasa-arvosta. Todettiin taas, että vankkumaton tosiasia on, että kaikkein syvällisimmät keskustelut syntyvät siinä vaiheessa, kun kaikilla on silmät väsymyksestä sirriillään kolmelta aamuyöllä ja puolet porukasta on jo ehtinyt simahtaa makuupussien pohjalle.

Pyydettiin vieraita ottamaan mukaan kasvonaamioita ja vartalokuorintoja, ja meillä olikin sitten mahtava valikoima hemmottelutuotteita tarjolla aina mangovartalokuorinnoista ja banaanishampoosta valkosuklaa- ja ananaskasvonaamioihin. Sydäntä särki, kun ei voinutkaan työntää kuutta erilaista kasvonaamiota naamalleen, vaan piti valita. Valinnanvaikeudesta huolimatta onnistuin kokeilemaan ainakin neljää itselleni uutta ihanan tuoksuista tuotetta illan aikana. (Näihin tuotteisiin ei kuulunut valkosuklaakasvonaamio, joka saattaa kuulostaa ihanalta, mutta tuoksuikin märältä tiskirätiltä.)

Siinä vaiheessa iltaa kun kaksi vierasta oli jo ehtinyt unihiekoittaa itsensä mun sängylle ja nojatuoliin nukkumaan, innostuttiin lopun porukan kanssa dubbaamaan televisiosarjoja. Oikeasti ihan tuhottoman metka tapa istua iltaa! Pointti kaikessa yksinkertaisuudessaan on se, että äänet ja tekstitykset napsautetaan tv-sarjasta pois, valitaan kohtaus ja jaetaan roolit ja jokainen dubbaa omalle roolihenkilölleen uudet, mahdollisimman randomit vuorosanat. Meidän dubbauksissa seikkailivat eilen niin pandojen oikeudet, ydinvoimalla kasvatettavat orgaaniset vihannekset kuin kynsilakkojen puhelinmyyntikin...
Pakko vielä tähän loppuun hehkuttaa ehkä söpöintä synttärilahjaa ikinä! Katsokaa nyt sitä! 


Pinkkiä kaikki. En oikein tiedä olenko ennen ollut pinkki ihminen, mutta viime aikoina olen löytänyt itsestäni pinkin puolen. Mielenkiintoista, mutta toisinaan raivostuttavaa, kun löytää itsensä haaveilemasta pinkistä leivänpaahtimesta... Tämä lahja kuitenkin osui ja upposi suoraan sydämeen, koska tuota kirjaa ja tuota mukia olen himoinnut - ja koska pinkki. 

Kuitenkin ehkä parasta (kaameaa sanoa, mutta mihinkäs minä karvoistani pääsisin) koko lahjassa oli hulvaton, söpö, valloittava kirahvikortti! Oikeasti! Se on ihan ihanan täydellisen höpelöhapelin sympaattinen! Ja katsokaa nyt noita viiksiäkin!


Ei mulla muuta. Paitsi että Näin koulutat lohikäärmeesi, jota poistuin edellisen postauksen jälkeen katsomaan, oli huippu. Niin ja älkää koskaan ladatko kännykälle peliä 2048, koska se on jopa Flappy Birdiä ärsyttävämpi ja triplasi koukuttavampi tapaus! Teitä on varoitettu!

Terkuin Ulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥