ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

12. huhtikuuta 2014

KAMPELAA JA RAITAPAITAA


Näin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni kampelan – ja söin sen. Huomionarvoinen seikka tosin lienee se, että kampela oli taiteiltu erehdyttävästi kalapuikolta näyttävään muotoon. Tulin siinä syödessäni huomanneeksi, että kyseessä on aivan täysin syömäkelpoinen kala.

Kampelan maistelun ohella olen viettänyt tämän viikon pääasiassa pääsiäisnäytelmässä näytellen ja vuorosanojani sotkien. Lause ”Seuraavaksi saavumme Golgatalle, missä näemme Jeesuksen ja kahden opetuslapsen ristit” ei kuulunut alkuperäiskäsikirjoitukseen, mutta kirvoitti huvittuneita hymyjä yleisössä. Ruokapalkalla, hymyssä suin, 17 kertaa tämän viikon aikana vedin oman roolini. Tänään lähdettiin näyttelijäkaverien kanssa taskut täynnä pääsiäismunia.

Torstai-iltana käytiin Jennan kanssa katsomassa Noah. Ensimmäinen reaktioni oli, että olipas hirveä leffa, mutta vuorokauden puntaroituani ja pari arvostelua luettuani olen valmis antamaan tiettyjä taiteellisia vapauksia anteeksi. Jättiläiset olivat kuitenkin (anteeksi nyt vain) täysin väärässä paikassa väärään aikaan – siitä en anna periksi. Näyttelijäsuoritukset puolestaan (Emma Watson ja Logan Lerman!) ja visuaalinen sisältö olivat elokuvan parasta antia ja paikkailivat vähän niitä epäloogisuuksia, joita juonesta, teemasta ja henkilöiden käytöksestä oli löydettävissä.


Nyt kello on jo yli puolenyön, mun pitäisi vielä laittaa puhtaat lakanat vuoteeseen ja huomenna mennään nuortenporukan kanssa keilaamaan. Uudet silmälasit on tilattu, raidat ovat viimeisin rakkauteni ja nyt kun ei tarvitse enää näytellä naista 2000 vuoden takaa, voin vihdoin lakata taas kynteni pinkeiksi. Ihanaa!

Kuvista kuuluu kiitos pikkuveljelleni, sille, joka on erikoistunut kuvaamaan kenkiä.

takki – Punky Fish (Lontoo) // ballerinat – Primark (Lontoo) // paita – Only // farkut – Lee // huivi – Lindex // kello – Ur&Penn // sormukset – BikBok // aurinkolasit – laivalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥