ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

2. toukokuuta 2014

VAPPUPARHAUTTA

LZ7 - Shades
LZ7 - Whoever Said

Tänä vuonna toukokuu tuli toivoteltua tervetulleeksi vähän spesiaalimmissa merkeissä, kun kurvailtiin Jennan kanssa keskiviikkona Kouvolaan vappugospeliin tanssimaan iltaa huippuihmisten seuraan. Esiintyjinä oli niin Great Wide North, Ruudolf ja Karrikoira, Everyday Sunday kuin ihan tajuttoman mahtava LZ7:kin, eikä voi muuta kuin sanoo että oli yks huikeimmista illoista vähään aikaan! Musiikki oli parhautta, nähtiin ihanii kavereita ja meininki oli ihan mieletön! Kuvia ei kauheesti tullut tuossa reissussa otettua, kun kreisibailattiin vaan permannolla, eikä sinne oikein kameroita olis mahtunut… Mitä nyt pari selfietä onnistuin LZ7:n jätkien kanssa nappaamaan, mutta nekin piti heikohkomman laadun takia tunkea instagramiin.


Vappupäivälle taas oltiin suunniteltu piknikiä Aulangolle, mutta koska täällä satoi lunta (whaaat?!), piti vähän työstää suunnitelmia ja hyökätä Hannan luokse meidän massiivisten piknik-eväiden kanssa. Oi että oli hyvät ruuat ja ihan mahtavat jutut! Just sopivassa suhteessa onnistuttiin luotaamaan vähän syvällisempiä aihealueita ja järisyttämään itse kunkin nauruhermoja!


Voi että on ollut täydellinen vappu! Kiitos kuuluu kyllä Taivaan Iskälle ja mun järjettömän mahtaville kavereille! Parhautta oikeesti, enkä jaksa tajuta, miten huomenna pystyn palaamaan pääsykoekirjan ääreen! Ehkä mä kuuntelen vielä kerran LZ7:n Aftershow-levyn läpi (viides kerta kahen vuorokauden sisään), suljen silmät, avaan ne että voi lukee luvun (tai kaks tai kolme) Veronica Rothin Insurgent-kirjaa, laitan hetkeks kädet ristiin, totean ittelleni että kyllä mä pystyn siihen ja kaiken tän psyykkauksen jälkeen mä ehkä oikeesti pystynkin. 

4 kommenttia:

  1. Ooh minkä näkönen piknikki :p jee oot kiva, millon me tehään jotain kivaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä toinen kiva! Millon vaa! Mennää vaik syömään jäätelöö joku päivä!

      Poista

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥