ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

27. heinäkuuta 2014

HANKINTOJA UUTEEN KOTIIN
Keskiviikkona oli mun ja kämppiksen ”retkeillään Riihimäelle shoppailemaan mikroaaltouuni ja imuri” –päivä. Ajateltiin, että vahinkotavaravarastolta voisi löytyä halvalla hauskoja kotitalouden pyörittämisen kannalta välttämättömiä juttuja, ja kyllähän sieltä löytyikin: mukaan tarttui muun muassa pinkki tiskiharja ja omenanvihreä lattiamoppi. Imuri ja mikroaaltouuni tosin jäivät ostamatta, mutta mitäs noista, kun löysin kasan ihanaakin ihanampia lasipulloja. Kukkamaljakoiksi, koristeeksi ikkunalaudoille tai kirjahyllyn päälle, puolustautumisvälineeksi, soittimeksi, juomapulloksi, kaukoputkeksi – pulloille keksii käyttökohteita kymmenen heti yhdeltä istumalta, joten hyödyllisyys on taattu, ja varsinkin, kun hintaa oli päätähuimaavat 25 senttiä/pullo, mukaan lähti heti neljä kappaletta. (Ja voi että kun nuo pullot osoittautuivat fotogeneettisiksi! Olisi tehnyt mieli tehdä postaus yksinomaan niistä räpsityistä kuvista!)

Eilen taas minä, kolme muuta nuorta naista ja kämppiksen poikaystävä (joka nimettiin viralliseksi kuski/kantaja/sohvantestaajaksi) paettiin hellettä piiloon Ikean viileyteen ja lihapullien katkuun. Jostain syystä minä olin (taas kerran) se, joka palasi kotiin kaikkein isoimpien kassien kanssa. Mutta kun 24 mustaa henkaria ja 60 turkoosia roskapussia vain ovat aika must-have juttuja omassa kodissa! Ehkä ei-niin-must-have juttujen listalta löytyy tuo musta söppänä herätyskello (5,99€) ja kannelliset lasipurkit (2,99€, 3,99€ ja 5,99€), joissa aion säilöä makaronia, riisiä, mysliä, pellavansiemeniä, kaurahiutaleita, muroja ja muuta hyvää.

Astiapuolellekin löytyi täydennystä Ikeasta. Aiemmin tällä viikolla täydensin valkoisten Teema-lautasten kokoelmaani ostamalla Tokmannista muutaman kappaleen 21cm:n ja 23cm:n halkaisijan ruokalautaisia, ja eilen löytyi 24-osainen Dragon-aterinsetti (20€) sekä 6 kpl Godis-laseja (4€). Aterimet ostin yhtä lailla nätin muotoilunsa kuin nimensäkin takia, nimimerkillä ”ykköshaaveeni on edelleen saada lemmikiksi lohikäärme”.

Muita kuvissa näkyviä ihastuksia olen tällä viikolla haalinut niin Prismasta (dippikulhot, 1,95€/kpl), Citymarketista (puinen leikkuulauta, n. 10€) kuin Jaakon markkinoiltakin (puulastat). Nyt tavarat pursuilevat ah-niin-epätyylikkäästi mun huoneeni pöydillä, lattioilla ja hyllyillä, ja mun sormet syyhyävät päästä kuskaamaan niitä jo uuteen kämppään. Avaimet saisi hakea ensi viikolla, mutta allekirjoittanut herää huomenna neljältä ja lentää Lontooseen. Ehkä sieltä löytyy lisää kauniita sisustusyksityiskohtia uuteen asuntoon…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥