ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

11. tammikuuta 2016

MAAILMA TÄYNNÄ PAKKASEN LUOMAA HUOJUVAA VALOA


Pakkanen on tuonut mukanaan käsittämättömän kauniin aurongonvalon, joka piirtää kukkasia iholle ja hiuksiin. Kylmyys tekee hengittämisestä kipeää, ja kaipaan jo inhimillisempää talvea, joka mahdollistaisi luistelemisen Jyväsjärven jäällä, mutta hetken aikaa annan sydämeni rakastua tammikuun kirkkauteen. Kyllä siellä tarkenee, kun pukee tarpeeksi monet sukkahousut päälle.


Poikaystävä on lukenut minulle ääneen Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajaa. Saatiin ensimmäinen kirja eilen luettua. Olen monestakin asiasta mielensäpahoittajan kanssa samaa mieltä, tästä erityisesti: 
P.S. Konduktööreillä pitäisi olla sellainen reikiä tekevä lipuntarkistuslaite. En tiedä miksi mutta kyllä pitäisi.
Todellakin pitäisi! Miksei niillä ole?

Sain poikaystävältä yhdistetyksi joululahjaksi ja seurustelumme puolivuosipäivälahjaksi liput Jekyll & Hyde -musikaaliin. Ennen teatteria poikaystävä vei minut syömään, väliajaksi hän oli varannut teetarjoilun. Lauantaina siis kiharsin hiukset, laitoin päälle kivan mekon, punasin huulet. Nautin suunnattomasti! Näytelmän steampunk-henkiset puvut olivat käsittämättömän upeita, ja toisinaan musiikki ja laulu saivat koko kehon kihelmöimään ja värisemään ihastuksesta.

Huomenna alkaa englanninkurssi. Pitäisi jaksaa herätä aamuseitsemältä. Hyi yäk. Tänä keväänä on myös aika taas vaihteeksi lukea Kalevalaa sekä Jumalaista näytelmää, kirjoittaa kirjallisuusesseitä ja pohtia kirjallisuushistorian koukeroita. 

Aion myös lukea kevään aikana kasoittain hyviä romaaneja. Tässä satunnaisessa järjestyksessä viisi romaania, jotka aion seuraavaksi lukea: 
Emmi Itäranta: Kudottujen katujen kaupunki. Selja Ahava: Taivaalta tippuvat asiat. Kazuo Ishiguro: Me orvot. Carlos Ruin Zafon: Taivasten vanki. Jane Austen: Emma
Vatsan pohjassa kutkuttelee. Haluaisin jo varata vuoden ensimmäisen matkan. Mitä minä aikailen? En itsekään tiedä. Ehkä tässä pitäisi vain varata lennot Myanmariin, Marokkoon, Nepaliin, Tasmaniaan, Peruun, Irlantiin, ihan mihin vain. Jos vaatekaapistani löytyisi tie Narniaan, lähtisin heti! 
mutta ottaisin poikaystävän mukaan.

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! :) Itsekin kaipailisin ulkomaan matkalle. Jos saa suositella, niin Lontoo on ehdoton lemppari, siellä kannattaa käydä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Hih, Lontoota saa aina suositella, oon itekin ihan hulluna siihen kaupunkiin! ;)

   Poista
 2. Kauniita kuvia, varsinkin tuo pieni pakkasen yllättämä nuppu ja auringon häikäisevä valo :) Itsellä on niin matkakuume, kuin teatterikuumekin, miehen sain onneksi raahattua matkoille mukaan, mutta musikaalit, näytelmät, museot, baletit... Unen näin :D Sain edes pientä vihreää valoa äitiltäni, joka lupasi viedä mut balettiin seuraavalla pietarinreissullani, ehkä sinnittelen sinne saakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 Joo, tuttuja kuumeita mullekin molemmat! :'D On kyllä ihanaa, kun poikaystävää ei tarvitse rahdata teatteriin, vaan se yllättää ja ostaa tuommoisia lahjalippuja <3 Mutta ah ja oih! Mäkin haluisin joskus Venäjälle kattoon balettia! <3 Oon kerran nähnyt venäläisen balettiryhmän Suomen kiertueella, mutta oishan siinä nyt ihan eri fiilis kattoo sellaista Pietarissa kuin Hämeenlinnassa.. :D

   Poista
 3. Ei huh, rakastuin tuohon auringonlaskukuvaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti! <3 Mut tiekkö mitä - se on itse asiassa auringonnousu! o.o Tommosia on ollut tässä useampiakin, jotenkin kova pakkanen saa auringon näyttämään tolta aamuisin!

   Poista

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥