ETUSIVU KUKA? YHTEYDET
ETUSIVU
KUKA?
AIHEET
MATKAT
YHTEYDET

28. maaliskuuta 2016

NAHKATAKKIPÄIVIÄ JA PAJUNKISSOJAKeskiviikkona päätin, että nyt on kevät. Niinpä lähtiessäni Hämeenlinnaan viettämään pääsiäistä, ainoa takki, jonka pakkasin mukaani, oli nahkainen. Jyväskylässä paistoi aurinko ja tiet olivat sulat. Olin onnellinen. Hämeenlinnaan päästessäni takkivalintani tosin kyseenalaistui, sillä lämpötila huiteli nollassa ja kohtasin lumisaderintaman. En ilmeisestikään ole kahdessa vuodessa paljoa viisastunut, vaan vieläkin osaan pukeutua just yhtä asianmukaisesti kuin juuri blogin aloittaneena lukiolaisena, jolloin lähdin olemattomissa sukkahousuissa ja mekko päällä valokuvaamaan kevätlumisateeseen.

Oon viimesimmän viikon ottanut superrennosti. Oon syönyt äitin pöperöitä, ollut miettimättä yhtään mitään opiskelujuttuja tai pääsykokeita, pelannut pikkuveljen ja poikaystävän kanssa lautapeliä ja lapsuuden eeppisintä tietokoneheppapeliä, joka saatiin toimimaan veljen koneella. Oon ettinyt iskän olohuoneeseen piilottamia pääsiäismunia, nähnyt isovanhempia ja kavereita, katsonut veljien kanssa Netflixiä, käynyt pääsiäiskirkossa ja hakannut kännykkäpeliä sormet sykkyrällä. Nukuin paljon. Söin suklaata. Kirjoitin. Katsoin Mielensäpahoittaja-leffan, joka oli yks hauskimmista vähään aikaan.

Palatessani tänään Jyväskylään en törmännyt lumimyrskyyn. Sen sijaan ihastuin, kun...

... kuudelta illalla oli vielä niin valoisaa, että ulkona saattoi käydä ottamassa asukuvia.
... kuudelta illalla ulkona lauloivat linnut.
... kuudelta illalla ulkona ei ollut sataatuhatta astetta pakkasta.

Päätin, että nythän on melkein kesä.


takki & paita & hame Vero Moda // kengät Vagabond // pitkähihainen Esprit // laukku Tate Modern -museo, Lontoo // pipo BikBok // huivi Glitter // sormikkaat Tiger
*

kuvat minusta nappasi ihana poikaystävä, 
kukkia kuvasin minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ihana! ♥